Toldbod Plads Aalborg
Restaurant FUSION Aalborg

Vi hjælper dig til en succesfuld kongres

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle samarbejds- og sparringspartner på din konference i Aalborg. Vi rådgiver og assisterer dig fra start til slut og er med til at sikre, at din konference bliver en god og værdifuld oplevelse både for dig som vært men også for dine deltagere.

Vi har i mange år hjulpet både lokale, nationale og internationale værter med håndteringen af deres konferencer og vi har et stort samarbejde med byen og dens mange mødesteder. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi kan hjælpe dig til en succesfuld konference i Aalborg. 

Referencer

Det siger tidligere værter og samarbejdspartnere om VisitAalborg Kongresservice.

Torben Tvedebrink // useR!

I 2015 afholdte Institut for Matematiske Fag, AAU, useR! 2015 konferencen i Aalborg. Konferencen er den største årlige konference om det statistiske open-source program R.

Mogens Vybjerg // NordicQC

 

... venlige og kompetente medarbejdere.

 

Read more...

Jens Østergaard Riis / Aalborg Universitetshopital

 

... meget professionelle og hurtige ...

 

Læs mere...

 

Kim Dremstrup // NBC

 

VisitAalborg sørgede for at registreringen foregik optimalt ...

 

Læs mere ...

 

Susanne Nielsen Lundis // SMI

 

... stort engagement og dedikerede indsats ...

 

Læs mere...

 

Flere referencer

Ønsker du hjælp til at byde på en konference?

Foto: Lasse@koebenhavnsk

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger. Vores mangeårige erfaring med håndtering og projektledelse af konferencer, kongresser og møder gør, at vi kan styre din konference sikkert i mål.

Vi ved, at god planlægning med sans for detaljen er nøglen til en succesfuld konference. Derfor vil vi i samarbejde med dig finde inspirerende rammer, gennemtænke detaljerne og håndtere praktikken, så du får en vellykket konference, dine gæster kan huske.