VisitAalborg Kongresservice

Vi tilbyder desuden

VisitAalborg Kongresservice tilbyder en række supplerende ydelser alt efter dine specifikke ønsker i forhold til din kongres eller konference i Aalborg

Sekretariatsservice

Vi kommer gerne ud og byder dine konferencegæster velkommen og sørger for, at de får udleveret de rigtige ting. Vi kan være konferencens ansigt udadtil og vi kan være til stede under hele konferencen. Dermed er vi klar til at tage os af uforudsete situationer og svare på spørgsmål og forespørgsler, der opstår undervejs. Dette gør, at du med god ro i maven kan fokusere på konferencen.

Design og produktion

Ønsker du at dele trykt materiale ud til dine deltagere, hjælper gerne med den grafiske opsætning og produktion af materialet, ligesom vi også gerne hjælper dig med en bred vifte af digitale løsninger – eksempelvis opsætning af konference-app, hjemmeside og sociale medier.

Pakning og udsendelse

Vi står gerne for at udsende announcements for din konference på tidspunkter, vi fra starten aftaler med dig.

Og ønsker du at udlevere en konferencetaske/ goodiebag til dine konferencegæster, sammensætter vi i samråd med dig indholdet, ligesom vi gerne står for den praktiske del med pakning af taskerne.

Kontakt os

Læs mere

Relateret indhold