Havnepark
Registrering Musikkens Hus

VisitAalborg Kongresservice

Vi skaber de bedste rammer for din konference – indholdet står du for

 

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger i Aalborg.

Vi kender byen og dens mange muligheder og finurligheder, og vi samarbejder bredt med hele byen. Dette kombineret med mere end 30 års konkret erfaring i at planlægge, koordinere og afvikle små som store konferencer gør, at vi kan finde de perfekte rammer for netop din konference i Aalborg.

Vi tilbyder

Vi tilpasser vores service til dine behov. Vi kan skrue op for alle knapper og være med fra start til slut. Eller vi kan assistere på udvalgte områder - eksempelvis hotelhåndtering. Valget er dit.

Komplet kongresservice

Vi er med fra start til slut og sørger for at alle brikker falder på plads. Vores assistance omfatter rådgivning, løbende økonomistyring, reservation og booking, deltagerhåndtering, hotelhåndtering og sociale events. Hele forløbet afsluttes med en evaluering. Læs flere detaljer...

Hotelhåndtering

Når dine gæster kommer til byen, skal de have et godt sted at overnatte – og dem er der heldigvis mange af i Aalborg. I samråd med dig udvælger vi de hoteller, der matcher dine ønsker og behov...

Vi tilbyder desuden

VisitAalborg Kongresservice tilbyder en række supplerende ydelser alt efter dine specifikke ønsker i forhold til din kongres eller konference i Aalborg. Eksepelvis tilbyder vi sekretariatsservice, grafiske opsætninger, produktion af konference app, website mv.

Skræddersyet assistance til dig

Foto: VisitAalborg

Hvorfor få professionel hjælp til din konference?

Der er ingen tvivl om, det er en stor opgave at afholde en konference eller kongres. Derfor vælger mange kongresværter at benytte en professionel kongresarrangør – en såkaldt PCO (Professional Congress Organiser) – som løser de praktiske opgaver, der er forbundet med at afholde en konference.

At benytte en PCO giver dig som vært mulighed for at fokusere på det faglige indhold i konferencen velvidende, at professionelle med stor erfaring i at løse netop denne type opgaver, tager sig af det praktiske. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Komplet kongresservice

- din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger i Aalborg Vi skaber de bedste rammer for din konference – indholdet står du for - og dermed falder alle brikker perfekt på plads

Kontakt VisitAalborg Kongresservice

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger. Vores mangeårige erfaring med håndtering og projektledelse af konferencer, kongresser og møder gør, at vi kan styre din konference sikkert i mål.