Musikkens Hus Aalborg

Værktøjer

Der er mange ting at holde styr på, når du er vært for en konference. Derfor har vi samlet en række gratis håndbøger og materialer, hvori du kan finde råd og vejledning til planlægning af din konference, kongres eller møde i Aalborg.

Er der noget, du er i tvivl om så tøv ikke med at kontakte os – vi hjælper dig med at finde svaret.

Ønsker du en trykt version af en af håndbøgerne eller mere information om konferencewebsite, så kontakt os på convention@visitaalborg.com  eller tel. +45 9931 7520.

Momsvejledninger

Danmark er i internationale sammenhænge kendt som et land med et højt skattetryk og en høj moms, hvilket kan virke afskrækkende på mange udenlandske virksomheder og beslutningstagere, der skal afgøre, om en given konference, kongres eller møde skal afholdes i Danmark. For at nedbryde fordommene har det nationale udviklingsselskab for erhvervsturisme, MeetDenmark, i samarbejde med Dansk Erhverv KPMG udarbejdet fem vejledninger vedr. moms på konferencer m.m. i Danmark.

Kontakt os

Vil du have sparring og assistance på din konference i Aalborg, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Læs mere

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger. Vores mangeårige erfaring med håndtering og projektledelse af konferencer, kongresser og møder gør, at vi kan styre din konference sikkert i mål.

Vi ved, at god planlægning med sans for detaljen er nøglen til en succesfuld konference. Derfor vil vi i samarbejde med dig finde inspirerende rammer, gennemtænke detaljerne og håndtere praktikken, så du får en vellykket konference, dine gæster kan huske.