Værktøjer

Der er mange ting at holde styr på, når du er vært for en konference. Derfor har vi samlet en række gratis håndbøger og materialer, hvori du kan finde råd og vejledning til planlægning af din konference, kongres eller møde i Aalborg.

Er der noget, du er i tvivl om så tøv ikke med at kontakte os – vi hjælper dig med at finde svaret.

Kongreshåndbogen

I Kongreshåndbogen kan du danne dig et overblik over de opgaver, der er forbundet med at afholde en konference, kongres eller et møde. I bogen finder du gode tips samt flere tjeklister, der kan hjælpe dig med at holde overblikket over opgaverne.

Bæredygtigt værtskab

Som vært for et møde eller event kan du med fordel – både økonomisk, social ansvarligt og pr mæssigt – afholde dit arrangement grønt og bæredygtigt. Nedenfor finder du en liste over områder, hvor du kan gøre dit arrangement mere bæredygtigt samt konkrete tiltag der kan implementeres.

Et typisk konferenceforløb

Et konferenceforløb varierer fra konference til konference og afhænger af diverse faktorer, herunder antal delegerede, krav og ønsker fra værtsorganisation m.m. Vi har i denne guide forsøgt at give et så detaljeret et overblik som muligt, men det er vigtigt at fremhæve, at langt fra alle e...

Fundraising Vejledning

I vejledningen kan du få svar på de vigtigste og oftest stillede spørgsmål i forbindelse med arbejdet med fundraising og sponsorater til finansiering ...

Den Digitale Kongres

VisitAalborg og Inspiring Denmark har i samarbejde udarbejdet Den Digitale Kongres – en guide hvori der stilles skarpt på, hvordan du kan anvende digi...

Guide til et godt konferencewebsite

Som vært for en konference er det vigtigt at udarbejde en informativ og overskuelig hjemmeside, som giver dine gæster den information, de har brug for...

Præsentation af Aalborg på print eller e-papir

Når du som kommende kongresarrangør vil tiltrække en kongres til Aalborg, producerer vi gerne  individuelt tilpasset præsentationsmateriale.

Ønsker du en trykt version af en af håndbøgerne eller mere information om konferencewebsite, så kontakt os på convention@visitaalborg.com eller tel. +45 9931 7520.

Materialer

AalborgGuide

Et handy bykort med information om attraktioner, overnatning, praktiske oplysninger om Aalborg. Ønsker du bykortet til udlevering til dine konferencegæster, så kontakt os på convention@aalborg.dk .

Mediearkiv

Her i databasen har vi samlet et udvalg af billeder fra Aalborg, der giver et bredt indtryk af byen. Billederne er til fri afbenyttelse til promovering af jeres kongres i Aalborg.

Momsvejledninger

Danmark er i internationale sammenhænge kendt som et land med et højt skattetryk og en høj moms, hvilket kan virke afskrækkende på mange udenlandske virksomheder og beslutningstagere, der skal afgøre, om en given konference, kongres eller møde skal afholdes i Danmark. For at nedbryde fordommene har det nationale udviklingsselskab for erhvervsturisme, MeetDenmark, i samarbejde med Dansk Erhverv KPMG udarbejdet fem vejledninger vedr. moms på konferencer m.m. i Danmark.

VisitAalborg Kongresservice er din professionelle konference-, kongres- og mødeplanlægger. Vores mangeårige erfaring med håndtering og projektledelse af konferencer, kongresser og møder gør, at vi kan styre din konference sikkert i mål.

Vi ved, at god planlægning med sans for detaljen er nøglen til en succesfuld konference. Derfor vil vi i samarbejde med dig finde inspirerende rammer, gennemtænke detaljerne og håndtere praktikken, så du får en vellykket konference, dine gæster kan huske.