Torben Tvedebrink i sort og hvid

Torben Tvedebrink // useR!

I processen med at få tildelt værtskabet for useR! brugte vi primært VisitAalborg som sparringspartner i forhold til budgetplanlægning.

Institut for Matematiske Fag har tidligere afholdt internationale konferencer. Baseret på erfaringerne herfra valgte vi at engagere VisitAalborg til at stå for registrering samt inputs omkring de sociale aktiviteter. Oprindeligt havde vi regnet med 350-400 deltagere ved konferencen, men endte med et rekordstort deltagerantal på 675. Havde det ikke været for vores samarbejde med VisitAalborg havde vi knækket nakken på denne opgave.

VisitAalborg ydede en fantastisk serviceminded og professionel bistand i utallige faser af planlægningen og afholdelsen af konferencen: kontakt til kommunen, aftaler omkring bus til og fra sociale events samt koordinering af disse, reservation af hoteller, produktion af navneskilte, registrering af konferencedeltagere og hjælp til besvarelse af turistlignende henvendelser. Alt dette betød at et meget stort antal emails trygt kunne sende videre til VisitAalborg som tog hånd om diverse henvendelser,

Skulle vi nogensinde igen afvikle en konference af denne størrelsesorden kunne jeg ikke forestille mig at gøre det uden VisitAalborg. Deres erfaring, imødekommenhed, hjælpsomhed og samarbejder med Musikkens Hus, Aalborg Kommune og ikke mindst Aalborg Kongres og Kultur Center betød at al kommunikation mellem diverse parter gik upåklageligt.

Torben Tvedebrink
Adjunkt, Institut for Matematiske Fag
Formand for den lokale komite for useR! 20015