Susanne Nielsen Lundis // SMI

Dette er bl.a. p.g.a. det topprofessionelle tilbuds- og præsentationsmateriale, som VisitAalborg udarbejdede forud for arrangementet.

Kongressen blev en rigtig stor succes med mere end 500 deltagere, der alle blev betjent af VisitAalborgs meget professionelle og servicemindede medarbejdere, som simpelthen ydede en helt uundværlig og kæmpe stor indsats både før, under og efter kongressen. Generelt har VisitAalborg under hele forløbet ydet en yderst professionel service med alle opgaver altid planlagt ned til den mindst detalje, og man følte altid, at man var kunden i centrum, når man kontaktede dem, selvom de selvfølgelig også har mange andre konferencer og kongresser i gang på samme tid.

Alt klappede ned til den mindste detalje, og vi havde nogle meget glade gæster, som tog hjem igen med et fantastisk god indtryk af selve kongressen, Aalborg by samt Aalborg Kultur & Kongres Center (AKKC), der ikke uden grund må siges at være det førende i Skandinavien. Stor ros til det meget professionelle personale i AKKC skal også lyde herfra - ligesom Aalborg by skal takkes for en fantastisk god og hyggelig velkomstreception, som byen var vært for.

Alt i alt har det være en stor fornøjelse at samarbejde med VisitAalborg og alle andre samarbejdspartnere om denne kongres. Havde det ikke været for deres store engagement og dedikerede indsats, ville arrangementet ikke have været nær så stor en succes! Tusinde tak."

Susanne Nielsen Lundis
Sektionsleder, Center for Sanse-Motorisk Interaktion (SMI), Aalborg Universitet