Jens Østergaard Riis // Aalborg Universitetshospital

VisitAalborgs meget professionelle og især hurtige indsats med at fremlægge detaljerede rammer og præsentationsmateriale i den allerførste planlægningsfase gjorde, at vi som arrangører hurtigt kunne få tilslutning til at afholde kongressen i Aalborg i kapløb med andre kongresbyer i landet.

Planlægning af kongressen skete herefter i en sikker forvisning om, at VisitAalborg havde sans for at hjælpe med både detaljer og store beslutninger. Uøvede kongresplanlæggere fik kompetente svar og vejledning med ganske kort ekspeditionstid. Hjemmeside og andet vejledende materiale hjalp med at bevare overblikket undervejs. Samarbejdet med hoteller, med AKKC og med Aalborg kommune var gnidningsfrit takket være kontakten med VisitAalborg. Afvikling af webbaseret tilmelding, registrering samt udlevering af kongresmaterialer ved ankomst skete helt uden problemer. Samarbejdet med vore frivillige hjælpere lykkedes til fulde. AKKC er blevet rost meget for lokalernes egnethed, for bespisning og for betjeningen.

De sociale arrangementer var planlagt af VisitAalborg og viste sig at være en rigtig stor succes for især vore internationale deltagere. En uforglemmelig festmiddag i skoven trods silende regn har givet varige minder og kontakter.
Samarbejdet igennem de ca. 2 års planlægning forud for kongressen var helt igennem professionelt med respekt for vore, ind imellem skiftende ønsker.

Jens Østergaard Riis
Ledende neuropsykolog
Aalborg Sygehus