Aalborg Kongres og Kultur Center
Create - University Campus Aalborg

Alt om kongres

Er du i den planlæggende fase og søger inspiration til din næste kongres eller konference? Vi ved VisitAalborg Kongresservice har et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Vi trækker på en hel bys ressourcer, og det gør, at du med sikkerhed får et vellykket arrangement i Aalborg.

Venues, hoteller, sociale events og andet godt

Besøg VisitAalborg Convention Bureaus website for arrangører af møder, konferencer og kongresser i Aalborg. VisitAalborg er en serviceorganisation med mere end 30 års erfaring inden for møde- og konferencemarkedet. Vi står altid til rådighed som seriøs sparringspartner med gratis rådgivning uanset arrangementets størrelse. Surf rundt på websitet visitaalborgconvention.dk og lad dig inspirere.

Venues i Aalborg

Aalborg - din bæredygtige konferencedestination. Her finder du både traditionelle konferencesteder og mere skæve og anderledes rammer, der alle kan danne den perfekte ramme for dit arrangement uanset størrelsen.

Hoteller i Aalborg

Hotellerne i Aalborg emmer af hjemlig hygge og gæstfrihed uden de er gået på kompromis med kvaliteten. Her er hoteller for enhver smag, der sikrer, at du føler dig hjemme. I Aalborg ligger mere end 1700 af hotelværelserne i behagelig gå-afstand fra byens konferencesteder.

Sociale events

Den lille detalje, som får konferencedeltagerne til at glædes endnu mere, et ekstra pust af originalitet som krydrer et fagligt vellykket og velorganiseret arrangement; prikken over i'et, med andre ord. Mulighederne er utallige, og du kan lade dig inspirere her.

Brug for mere inspiration?

På VisitAalborg Conventions hjemmeside kan du læse mere om Aalborg som kongresby, om de gode flyforbindelser, om alt i gå-afstand, moderne og fleksible konferencesteder osv. Her kan du også læse om den gratis hjælp, VisitAalborg Convention tilbyder, hvis du vil byde på en konference til af...

Det perfekte konference-venue finder du i Aalborg!
Kontakt os for sparring.

Foto: VisitAalborg

Du er altid er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have sparring på og assistance til at finde de rette faciliteter til dit næste arrangement - møde, konference eller kongres...